Het laatste nieuws van strandteam Theo Schilder.

Trots op 2e plaats KNWU strandcompetitie 2017/2018

Hij deed ’t – He did it  Thijs Zonneveld 3e in Renesse en Knwu strandcomp.

Thijs 3e pl. Strand Comp.

Regelmatig bij de eerste tien in de uitslagen …het kon niet anders dan dat onze Thijs Zonneveld vooraan zou eindigen in de competitie strijdt van de KNWU. En zo geschiede hij werd 2e in de knwu competitie en was daar gepast trots op. Met alle respect naar zijn helpers in zijn team…die hier en daar een handje hadden toe gestoken waar nodig.

Viertien dagen geleden al een mooie zege mogen mee pakken in Noordwijk waar Thijs de gevestigde orde naar lagere plaatsen op het podium wist te verwijzen. Lees meer

Over EPE en op naar Noordwijk

Thijs Zonneveld ijzersterk in EPE pakt 4e plaats.

Hij was er gereed voor en deed alles wat in zijn vermogen lag om als eerste over de meet te knallen op de boulevard van Egmond aan Zee. Was het niet dat ene Jasper Ockeloen die dag nog veel sterkers was en op imposante wijze deze koninginne beachrace naar zijn hand wist te zetten. Thijs Zonneveld dus net naast het ere podium en hij had er vrede mee. Tenslotte is Jasper een trainings maat van mij en ik weet hoe sterk hij kan zijn en zich kan focussen op belangrijke evenementen en dat was EPE zeker te weten.

 

Onze andere team rijders reden voor wat ze waard waren en zo kwam Wim Botman als 24e en Mats Buning als 51e over de meet bollen moe maar voldaan. Ons team maakt zich op voor weer een machtig mooie strandrace dit maal in Noordwijk daar staan ze zondagochtend 21 jan. aan het vertrek voor 42 kilometers langs de vloedlijn. De race gaat van Noordwijk richting Zandvoort en daar ronden zij een mtb parcours rond het circuit van Zandvoort en gaan dan via het strand weer richting Noordwijk.

Team voor Noordwijk =

Ploegleider Thijs Sepers heeft voor Noordwijk de volgende renners opgesteld: Thijs Zonneveld, Wim Botman, Mats Buning en Jim van den Berg.

 

Sponsors we zijn ze dankbaar !

Zoals u weet rijden onze mannen op Giant fietsen en daaronder gemonteerd zijn Schwalbe banden en daar hebben onze mannen alle vertrouwen in. De wielen van Carbon zijn van 9th-Wave en we smeren onze fietsonderdelen met Cyclon Keep your bike smiling.

Ons team is heeft echt prachtige fietskleding van Rogelli en daar zijn we trots op net zoals de niet meer weg te denken Oakley brillen ter bescherming van de ogen. En als laatste niet onbelangrijk is 2wielerspecialist Theo Schilder er met alles om het ons gemakkelijk te maken als het op fiets aankomt.

 

Wij houden u op de hoogte.

Thijs Zonneveld temidden der kampioenen.

Thijs Zonneveld aan het wiel in de laatste 8 km. EPE

Mats Buning op weg naar de finish in Egmond a/zee.

Advertentie.

Mecanieker c.q. verzorger Mats Buning Six Rotterdam

Wie kent het fenomeen zesdaagse niet ?

Mats Buning.

Dat is zes dagen wielerspektakel op een 200 mter lange houtenbaan met twee schuine bochten van 45 graden. De mannen rijden sprints, koppelen in de madison en knallen achter derny’s aan met 70 km. per uur . En daar omheen is er genoeg entertainment om niet in slaap te vallen.

Handy Mats.

Mats is de handige harry van de afdeling race/atb en strandfietsen bij www.theoschilder.nl en daarnaast is hij sportman in hart en nieren. Hij is ook lid van het strandteam van Theo Schilder maar dat wist u al. Met dat strandfietsen heeft hij deuren geopend naar klanten en een van de klanten is Ramon Sinkeldam. Lees meer

Europees Strandkampioenschap in winterse sferen !

Zondag 10 dec. staan onze coureurs Thijs Zonneveld, Mats Buning, Patrick Kos en Eamon Lucas aan het vertrek op de Boulevard van Scheveningen. Dit kwartet gaat onze kleuren verdedigen in winterse sferen want alle weerstations hebben het over code oranje. Aan de kust 10 tot 15 cm. sneeuw en dan de piek in de ochtenduren en dan juist rijden Europese beachracers om hun Europa titel.  Lees meer

Thijs Zonneveld wint HvH-Denhelder op Giant met 1 sec.

Spanning na de finish in Den Helder als Thijs Zonneveld als tweede over de finish komt bollen in het wiel van Johnny Hoogerland. Hoe gaat de tijd doorberekening er uit zien en wie heeft dan uiteindelijk deze giga beachrace gewonnen ?

Na enige tijd kwam dan het verlossende nieuws de wachtenden ter oren ….Thijs Zonneveld wint de (toen nog) laatste HvH-Den Helder met 1 sec. verschil op nr. 2 Johnny Hoogerland en derde werd Jasper Ockeloen. Een mooie zege voor ons team waar we trots op zijn te meer dat Jim van den Berg vijfde werd en ook deel uit maakte van de finale kopgroep. Lees meer

Beachracer Patrick Kos wint stayerprijs in Forst (DE)

Sterk op de Nederlandse stranden maar ook achter de stayermotor.

Winnaar Patrick Kos

Met de pinksterdagen werd in het Duitse Forst de Grote Pinksterprijs verreden op de wielerbaan te Forst. Over twee wedstrijden met een overkoepelend klassement werd Patrick Kos winnaar, het podium werd kompleet met de Zwitser Giuseppe Atzeni werd tweede en derde werd Franz Schiewer. Lees meer

Tom Dumoulin proficiat met je Giro zege !

Mats & Mich start Vuelta Ibiza etappe 3

De schuiver van Mats Buning op Ibiza

Heel vervelende val in een grindbocht tijdens etappe 1 van Vuelta di Ibiza.

Mats kon met een gehavend linkerbeen toch samen met Michel Pannekeet zijn pad vervolgen om uiteindelijk keurig 37e te worden…. Chapeau !