Ons Team

Mats Buning

Mats Buning

Renner

Mats is onze youngster in het team maar tevens top mecanicien. Hij heeft de fietsen van het team onder zijn beheer. Tevens heeft hij o.a. super beachbikes gebouwd voor Tom Dumoulin, Thijs Zonneveld, Ramon Sinkeldam en Laurens Ten Dam. Allemaal Giant fietsen waar we grenzenloos vertrouwen in hebben.

Jean Robert

Jean Robert

Chauffeur/Verzorger.

Jean is voor ons van onschatbare waarde. Hij is als nodig chauffeur, verzorger, waterdrager en nog veel meer. Mensen als Jean daar mag je je handen mee dicht knijpen.

Wim Botman

Wim Botman

Renner

Wim in onze team captain een man met een schat aan ervaring en geeft dat door aan onze teamleden waar nodig. En verder is hij zeker voor de humor binnen het team een kanjer.

Pim Molenaar

Pim Molenaar

Renner

Pim Molenaar.
Vakman schilder en teamlid bij strandteam Theo Schider. Pim is ook een schilderachtig mens uitmuntend in sport zowel in hard fietsen als in hardlopen. Het combi klassement in Egmond de EPE/+halve naar zijn hand zetten is altijd zijn ding. Maar ook in ons team een man van niet lullen maar poetsen. Kortom we zijn blij met Pim.

Patrick Kos

Patrick Kos

Renner

Patrick is een man van de lange adem een stayer in hart en nieren. Meervoudig stayerkampioen achter de grote motoren op de baan. Heeft in die discipline in binnen en buitenland mooie triomfen weten te vieren. Onlangs raakte Patrick zijn nationale titel kwijt die ging naar Reinier Honig en Patrick kreeg het zilver omgehangen na een bloedstollende finale.
Ook in ons team is Patrick van onschatbare waarde door zijn grote en kundige koersinzicht. Ingewijden binnen de wielerkenners dichten Patrick een goede toekomst op het strand.

Thijs Zonneveld

Thijs Zonneveld

Renner

Wat mogen we nog over Thijs vertellen ? Alles is al vertelt of we moeten vertellen dat we rijk zijn met de mens Thijs Zonneveld die mooie prestaties voor ons team heeft neergezet. De nationale titel is voor ons team wel het mooiste wat je als team mag meemaken. Maar Thijs is ook een teamplayer en heeft grote waardering voor de prestaties van zijn teamgenoten. Kortom tot het NK op het eiland Ameland gaan we genieten van Thijs in het Rood wit en Blauw.

Hidde Bos

Hidde Bos

Renner

Hidde Bos uit Haarlem is een begenadigt beachbiker en zijn roots liggen in het veldrijden daar heeft Hidde zijn behendigheid en kwaliteiten al bewezen. Langs de vloedlijn staat Hidde al enkele jaren zijn mannetje en heeft elk seizoen zijn ultieme uitschieters. Hidde werkt bij Shimano en schakelt vlot en soepel met deze Japanse componenten. Voor het team is ook Hidde van grote waarde en kan zich opofferen voor het teamresultaat. Kortom wij zijn met Hidde in onze nopjes.

Emiel Schilder

Emiel Schilder

Management team

Wielerman in hart en nieren.
Als eigenaar van Theo Schilder 2wielers is Emiel dagelijks te vinden in zijn twee verdiepingen tellende wielertempel. Maar in het weekend is het strand zijn domein en trekt hij langs de Hollandse kustplaatsen om zijn geliefde hobby uit te oefenen. Winnen is voor deze man van de lange adem geen doel maar wel het plezier.....dat staat voorop. Dat Emiel zijn team van goed materiaal voorziet is al jaren zijn doel en telkens slaagt hij erin om iets heel moois te construeren.
Zijn laatste beauty is de Giant die hij mocht componeren voor Tom Dumoulin. Kortom wij zijn happy met zo’n sponsor.

Thijs Al

Thijs Al

Renner

Thijs Al is jaren beroepsrenner geweest en heeft prachtige successen geboekt als veldrijder en duelleerde met de groten der aarde in die discipline. Nu heeft Thijs voor het strand gekozen om als amateur zijn fietsplezier voort te zetten en ons team te versterken. Ook Thijs is een echte teamplayer en doet er alles voor om te vechten voor de winst. Niet altijd slaagt die missie maar zonder doelen geen zege’s. Wij hopen nog jaren te mogen rekenen op de power en kameraadschap van deze sympathieke renner.

Thijs Sepers

Thijs Sepers

Ploegleider

Thijs Sepers in het dagelijks leven aannemer en in het weekend is hij de ploegleider van Strandteam Theo Schilder. De ploeg heeft een goeie aan hem en zijn tomeloze drift naar het hoogst haalbare dwingt bij een ieder binnen maar ook buiten het team respect af.
Thijs was ook een van de animators en initiatiefnemer van de strandcompetitie in zijn huidige vorm. Ons team is het geestes kind van Emiel Schilder en Thijs Sepers en daar zijn we best heel trots op.

Jim van den Berg

Jim van den Berg

Renner

Jim is nog maar kort bij ons team en heeft als renner een imposante uitslagen lijst achter zijn naam. In binnen en buitenland reed Jim zijn koersen o.a. in Portugal, Taiwan. Nu werkt hij al jarenlang intensief met beloftevolle wielrenners bij Robic (eigen bedrijf in trainingsbegeleiding van wielrenners, red.) en helpt graag talent groeien,” In het weekend is het voor Jim plezier maken op het strand langs de vloedlijn om zijn ploeg van Theo Schilder proberen te helpen aan winst of mooie ereplaatsen.

Michel Pannekeet

Michel Pannekeet

Renner

Beachbiker en Fietskoerier mooiere combinatie kun je niet voorstellen. Sinds een klein jaar is Michel zzp’er als fietskoerier en heeft het groene logo hoog in het vaandel staan. Pakketjes rond brengen in en rond Alkmaar is zijn dagelijkse bezigheid dus trainen doet deze bikkel meer dan genoeg. Ook het zwaardere werk zoals het uitrijden van The Crocodile Trophy in Australië staat op zijn conto. Maar als teamlid van Strandteam Theo Schilder werkt Michel als een paard voor zijn maatjes. Kortom geef Michel een fiets en hij komt tot iets.

Iris Slappendel

Iris Slappendel

Renner

Iris Slappendel
Al veel seizoenen maakte Iris gebruik van onze Giant fiets service. Ze heeft tot 31 dec. 2016 altijd onder contract gereden bij professionele UCI vrouwenteams. Maar nu is Iris heerlijk aan het afbouwen en dan is haar hobby strandracen nou dan reiken wij de hand en Iris blij en wij blij met zo’n echte sportvrouw binnen ons team. Ze heeft alweer op het podium gestaan en dat smaakt naar meer.
Kortom dit is Iris Slappendel uit Ouderkerk a/d IJssel.