Ons Team

Mats Buning

Mats Buning

Renner

Mats is onze youngster in het team maar tevens top mecanicien. Hij heeft de fietsen van het team onder zijn beheer. Tevens heeft hij o.a. super beachbikes gebouwd voor Tom Dumoulin, Thijs Zonneveld, Ramon Sinkeldam en Laurens Ten Dam. Allemaal Giant fietsen waar we grenzenloos vertrouwen in hebben.

Jean Robert

Jean Robert

Chauffeur/Verzorger.

Jean is voor ons van onschatbare waarde. Hij is als nodig chauffeur, verzorger, waterdrager en nog veel meer. Mensen als Jean daar mag je je handen mee dicht knijpen.

Wim Botman

Wim Botman

Renner

Wim in onze team captain een man met een schat aan ervaring en geeft dat door aan onze teamleden waar nodig. En verder is hij zeker voor de humor binnen het team een kanjer.

Patrick Kos

Patrick Kos

Renner

Patrick is een man van de lange adem een stayer in hart en nieren. Meervoudig stayerkampioen achter de grote motoren op de baan. Heeft in die discipline in binnen en buitenland mooie triomfen weten te vieren. Onlangs raakte Patrick zijn nationale titel kwijt die ging naar Reinier Honig en Patrick kreeg het zilver omgehangen na een bloedstollende finale.
Ook in ons team is Patrick van onschatbare waarde door zijn grote en kundige koersinzicht. Ingewijden binnen de wielerkenners dichten Patrick een goede toekomst op het strand.

Thijs Zonneveld

Thijs Zonneveld

Renner

Wat mogen we nog over Thijs vertellen ? Alles is al vertelt of we moeten vertellen dat we rijk zijn met de mens Thijs Zonneveld die mooie prestaties voor ons team heeft neergezet. De nationale titel is voor ons team wel het mooiste wat je als team mag meemaken. Maar Thijs is ook een teamplayer en heeft grote waardering voor de prestaties van zijn teamgenoten. Kortom tot het NK op het eiland Ameland gaan we genieten van Thijs in het Rood wit en Blauw.

Emiel Schilder

Emiel Schilder

Management team

Wielerman in hart en nieren.
Als eigenaar van Theo Schilder 2wielers is Emiel dagelijks te vinden in zijn twee verdiepingen tellende wielertempel. Maar in het weekend is het strand zijn domein en trekt hij langs de Hollandse kustplaatsen om zijn geliefde hobby uit te oefenen. Winnen is voor deze man van de lange adem geen doel maar wel het plezier.....dat staat voorop. Dat Emiel zijn team van goed materiaal voorziet is al jaren zijn doel en telkens slaagt hij erin om iets heel moois te construeren.
Zijn laatste beauty is de Giant die hij mocht componeren voor Tom Dumoulin. Kortom wij zijn happy met zo’n sponsor.

Thijs Sepers

Thijs Sepers

Ploegleider

Thijs Sepers in het dagelijks leven aannemer en in het weekend is hij de ploegleider van Strandteam Theo Schilder. De ploeg heeft een goeie aan hem en zijn tomeloze drift naar het hoogst haalbare dwingt bij een ieder binnen maar ook buiten het team respect af.
Thijs was ook een van de animators en initiatiefnemer van de strandcompetitie in zijn huidige vorm. Ons team is het geestes kind van Emiel Schilder en Thijs Sepers en daar zijn we best heel trots op.

Jim van den Berg

Jim van den Berg

Renner

Jim is nog maar kort bij ons team en heeft als renner een imposante uitslagen lijst achter zijn naam. In binnen en buitenland reed Jim zijn koersen o.a. in Portugal, Taiwan. Nu werkt hij al jarenlang intensief met beloftevolle wielrenners bij Robic (eigen bedrijf in trainingsbegeleiding van wielrenners, red.) en helpt graag talent groeien,” In het weekend is het voor Jim plezier maken op het strand langs de vloedlijn om zijn ploeg van Theo Schilder proberen te helpen aan winst of mooie ereplaatsen.