Nieuw design & volop wind in Katwijk !

Katwijk Fietst 3 nov. 2018 (verslag)

Janneke

Mooier weer kun je niet bedenken als we dit schrijven op 3 nov. op het strand van Katwijk met 14 graden op de thermometer. Vandaag tonen de vrouwen van het Strandteam Theo Schilder met trots het nieuwe tenue met dank aan de grote groep sponsors !

Het bijna volledige team stond te popelen om de krachten op gepaste wijze te meten met de rest van de Nederlandse en int. collega beachracers. De fietsen waren top de banden op de juiste (geheime) spanning en de beentjes voelen soepel aan….kortom een goede ingrediënten om de  wedstrijd aan te vangen. Het goeie begin is het inrijden heerlijk langs de vloedlijn met het zonnetje in de ruggen van het vrouwen team wat kan een mens gelukkig zijn !. Oeps ….tijdens het inrijden in zuidelijk richting en merken de lady’s meteen dat de krachtige zuidenwind  flink parten gaat spelen langs de Katwijkse vloedlijn.

De Wedstrijd.

Al vanaf de start met de harde wind op kop hadden onze vrouwen al snel in de gaten dat de enigste met goeie benen de knwu juryvrouw in de volgauto was, zij kon gas geven alsof wij stil stonden. Al snel was het peloton in stukken gereden met aan kop Europees kampioene beachbiken Riejanne Markus…..wat een klassebak ! Onze team vrouwen moesten flink doorpakken om hier en daar aan te klampen en af toe overnemen om de gang erin te houden. Onze beste vrouw vandaag in koers en in de uitslag was Janneke de Wit op 5 min. gevolgd door Frederieke Rutten al snel gevolgd door Renee Schilder. Onze benjamin lady Dominique Schagen en Melanie Konijn reden voor wat ze waard waren en mochten even eerder af sprinten en finishen.

Resumé 

Verzorger

Jean Robert

De nieuwe tenues zijn echte blikvangers de Giant fietsen geweldig en de verzorging door Jean Robert en alle andere helpende handen ware  TOP !  Het lady team heeft nu al weer zin in de komende race 25 nov. The Beach Battle in Wijk aan Zee. En oh ja….we weten goed kan altijd beter…..daarom trainen onze vrouwen nog uitbundiger dan ze al deden.

Info:  The Beach Battle in Wijk aan Zee. > website <

Starttijd race
> 10:30 uur op de Dorpsweide in Wijk aan Zee

Afstand
> 3,5 ronden van ca. 8 km (bijna 30 kilometer)

Beste supporters…. Tot Ziens !

Hier sluiten we ons bij aan Live Slow Ride Fast.

Heerlijk in het zonnetje je Sockeloen sokken aan trekken.

Links Janneke en R … Frederieke