Mats Buning zet .. op de i voor de Beachbattle

Beachbattle de oranje armada op volle sterkte van start.

Mats on the track

Zondag 25 nov. staat het volledige strandteam aan de start van de Beachbattle in Wijk aan Zee. Zowel de vrouwen als de mannen hebben zich goed voorbereid op deze strandrace om zo hoog mogelijk te scoren. De Alkmaarder doet dat o.a. op de piste….zeg maar het goudbruine lariks van Sportpaleis Alkmaar….lekker rond snoeven en snelheid op doen.

Wat vind Mats van een baantraning ?

Geweldig !! Gewoon 2 uur bikkelen op een 250 meter lange houten weg zonder stoplichten en bruggen die niet open gaan en geen tegenwind. Als dat niet heel aanlokkelijk klinkt dan mag je vertellen wat leuker is. Ook het rendement is groot om zo’n training moment in te bouwen met deze baantraining. Je doet duur, interval en altijd scherp blijven op, je hebt immers geen remmen op je baanfiets dus altijd alert blijven wat je positie is etc. En tel daarbij op de fantastisch goeie trainer  Herman Schenk ! Die man kan een ieder zo goed inspireren om dat te doen wat goed voor je is…..nee een baantraining van Herman sla ik niet graag over. En zondag tijdens de beachbattle hoop ik weer van waarde te zijn voor de ploeg om zo te proberen een van ons team dicht bij of op het podium te laten geraken.

Zondag Beachbattle u komt toch ook ?

Als u beste wielerfan nog niets in de agenda hebt staan…. kom naar Wijk aan Zee en geniet van topsport in optima forma. INFO: Starttijden etc.