Europees Strandkampioenschap in winterse sferen !

Zondag 10 dec. staan onze coureurs Thijs Zonneveld, Mats Buning, Patrick Kos en Eamon Lucas aan het vertrek op de Boulevard van Scheveningen. Dit kwartet gaat onze kleuren verdedigen in winterse sferen want alle weerstations hebben het over code oranje. Aan de kust 10 tot 15 cm. sneeuw en dan de piek in de ochtenduren en dan juist rijden Europese beachracers om hun Europa titel. 

De huidige champ is Jasper Ockeloen en nu staat die zelfde Jasper erg hoog als favoriet om de titel nogmaals in de wacht te slepen. Maar dat is speculeren….ook Thijs Zonneveld mag zich tot de favorieten rekenen evenals Ronan van Zandbeek als ook Tim Kerkhofs. Maar koning winter gaat morgen zijn greep krijgen op de koers en wie er het beste tegen de kou en de harde wind in kan fietsen zal als winnaar gehuldigd gaan worden.

Wie wil komen kijken moet vroeg uit de veren want om 09.30 uur. zal het startschot worden gegeven voor de 58 kilometer lange strandrace verreden over twee rondes van Scheveningen naar Katwijk v.v.

Wij wensen onze mannen Thijs, Mats, Patrick en Eamon heel veel succes.

More info over de race: Klik Hier.

Mats Buning.

Patrick Kos.

 

 

 

 

 

Eamon Lucas uit de USA…. die strandfietsen als zijn ding heeft gemaakt.