Mecanieker c.q. verzorger Mats Buning Six Rotterdam

Wie kent het fenomeen zesdaagse niet ?

Mats Buning.

Dat is zes dagen wielerspektakel op een 200 mter lange houtenbaan met twee schuine bochten van 45 graden. De mannen rijden sprints, koppelen in de madison en knallen achter derny’s aan met 70 km. per uur . En daar omheen is er genoeg entertainment om niet in slaap te vallen.

Handy Mats.

Mats is de handige harry van de afdeling race/atb en strandfietsen bij www.theoschilder.nl en daarnaast is hij sportman in hart en nieren. Hij is ook lid van het strandteam van Theo Schilder maar dat wist u al. Met dat strandfietsen heeft hij deuren geopend naar klanten en een van de klanten is Ramon Sinkeldam.

Ramon Sinkeldam in rood wit en blauw !

De Zaankanter Sinkeldam Nederlands kampioen op de weg heeft als het op techniek aankomt 100% vertrouwen in de jonge en ambitieuze techneut Mats Buning. Dat komt goed uit want Ramon Sinkeldam rijdt voor het eerst de Rotterdamse zesdaagse en dan heb je een verzorger en mecanicien nodig. U begrijpt het al ….. Mats zou jij voor ons in de six van Rotjeknor op willen treden als mechanieker en daarnaast de rol van verzorger op je willen nemen.

Voor de huidige Nederlands kampioen op de weg mechanieker spelen is voor Mats toch gewoon een droom die werkelijkheid wordt

Wat doet zoal de mechanieker:

Het verzorgen van de fietsen, de renner heeft twee fietsen een voor de gewone onderdelen en een fiets speciaal voor achter de derny’s met daarop de aangepaste verzetten. De wielen in perfecte conditie houden evt. racetube’s lijmen bij pech.

Wat is de functie van verzorger:

Het altijd op tijd gereed staan met handdoek en haarkam bij de huldigingen van de gewonnen onderdelen van jou te verzorgen koppel. Daarnaast het verzorgen van een lichte massage tussen de onderdelen in en niet onbelangrijk de voeding gereed zetten voor consumptie etc.

U zal door Mats regelmatig op hoogte gehouden worden via social media van zijn eerste avonturen in de zesdaagse van Rotterdam. In de havenstad wordt van 4 t/m 9 januari de zesdaagse gehouden en wilt u meer weten raadpleeg de website<<

Een huldiging van Ramon Sinkeldam in de 3 Daagse van Alkmaar.

 

Mats als mechanieker in de 3 daagse van Alkmaar met assistentie van Jean Robert.

 

Goeie muziek is op een zesdaagse een belangrijk onderdeel… Hier Robert Keeming in de 3daagse Alkmaar.

 

Mats even niet aan de beachbikes…maar alle pijlen op de  Six Day van Rotterdam.

Verzorger/mecanicien voor dit koppel …..de droom van Mats Buning komt uit.

______________________________________________