Over EPE en op naar Noordwijk

Thijs Zonneveld ijzersterk in EPE pakt 4e plaats.

Hij was er gereed voor en deed alles wat in zijn vermogen lag om als eerste over de meet te knallen op de boulevard van Egmond aan Zee. Was het niet dat ene Jasper Ockeloen die dag nog veel sterkers was en op imposante wijze deze koninginne beachrace naar zijn hand wist te zetten. Thijs Zonneveld dus net naast het ere podium en hij had er vrede mee. Tenslotte is Jasper een trainings maat van mij en ik weet hoe sterk hij kan zijn en zich kan focussen op belangrijke evenementen en dat was EPE zeker te weten.

 

Onze andere team rijders reden voor wat ze waard waren en zo kwam Wim Botman als 24e en Mats Buning als 51e over de meet bollen moe maar voldaan. Ons team maakt zich op voor weer een machtig mooie strandrace dit maal in Noordwijk daar staan ze zondagochtend 21 jan. aan het vertrek voor 42 kilometers langs de vloedlijn. De race gaat van Noordwijk richting Zandvoort en daar ronden zij een mtb parcours rond het circuit van Zandvoort en gaan dan via het strand weer richting Noordwijk.

Team voor Noordwijk =

Ploegleider Thijs Sepers heeft voor Noordwijk de volgende renners opgesteld: Thijs Zonneveld, Wim Botman, Mats Buning en Jim van den Berg.

 

Sponsors we zijn ze dankbaar !

Zoals u weet rijden onze mannen op Giant fietsen en daaronder gemonteerd zijn Schwalbe banden en daar hebben onze mannen alle vertrouwen in. De wielen van Carbon zijn van 9th-Wave en we smeren onze fietsonderdelen met Cyclon Keep your bike smiling.

Ons team is heeft echt prachtige fietskleding van Rogelli en daar zijn we trots op net zoals de niet meer weg te denken Oakley brillen ter bescherming van de ogen. En als laatste niet onbelangrijk is 2wielerspecialist Theo Schilder er met alles om het ons gemakkelijk te maken als het op fiets aankomt.

 

Wij houden u op de hoogte.

Thijs Zonneveld temidden der kampioenen.

Thijs Zonneveld aan het wiel in de laatste 8 km. EPE

Mats Buning op weg naar de finish in Egmond a/zee.

Advertentie.