Michel Pannekeet traint/werkt energie neutraal.

Hoe bereiden de beachracers zich voor op het NK strandrace dat op het waddeneiland Ameland wordt verreden? De datum komt rap dichterbij en ook fietskoerier Michel Pannekeet is hard op weg om zijn piek te bereiken op zaterdag 11 maart. Dan is het hard werken voor Michel en de helpers van ons team om kopman Thijs Zonneveld zo goed mogelijk af te zetten om zijn titel te kunnen prolongeren.

Dit dus over waar Michel Pannekeet zo’n zes dagen in de week mee bezig . Want als fietskoerier moet je niet om een daggie meer of minder zeuren. Zeuren of zoals de Belg zegt Zeveren komt in het woordenboek van Michel niet voor.  Hij fietst voor zijn plezier vele kilometers per dag altid in een stevig up tempo. Dat doet hij op zijn Giant Toughroad met aanhanger en op piekmomenten op een bakfiets zonder ondersteuning.

Onlangs is Michel Pannekeet even aan het bijpraten geweest met de Alkmaarse wethouder Nagengast over alle in en outs van het jonge nog prille ondernemerschap. Ze noemen Michel ook wel de Hulk omdat hij heel groen bezig is met zijn fietskoeriers bedrijfje….helemaal energie neutraal.

Elke klant krijgt op zijn nota te zien hoeveel co2 besparing is bereikt ten opzichte van een koerier met auto.

Leest u het kranten artikel er op na en u raakt onder de indruk van zoveel ambitie om de wereld een stukje groener c.q. schoner te maken. Maar ondertussen komen de beentjes van Pannekeet in de juiste vorm voor het NK beachrace op 11 maart op Ameland. De fietsfreak Pannekeet heeft er heel veel zin in om met zijn maatjes van Strandteam Theo Schilder hoog te eindigen…..zo hoog dat podium het einddoel is.

Wij wensen Michel Pannekeet suc6 met ondernemen en op 11 maart op het NK beachrace.

_______________________________________

Michel Pannekeet heeft geen electrische ondersteuning nodig hij heeft manpower van de kaasdragers.

Klik op dit artikel voor groter formaat….!!!!

Info: meer weten over Victorie fietskoeriers diensten ?