Ons Team

Mats Buning

Mats Buning

Renner

Mats is onze youngster in het team maar tevens top mecanicien. Hij heeft de fietsen van het team onder zijn beheer. Tevens heeft hij o.a. super beachbikes gebouwd voor Tom Dumoulin, Thijs Zonneveld, Ramon Sinkeldam en Laurens Ten Dam. Allemaal Giant fietsen waar we grenzenloos vertrouwen in hebben.

Wim Botman

Wim Botman

Renner

Wim in onze team captain een man met een schat aan ervaring en geeft dat door aan onze teamleden waar nodig. En verder is hij zeker voor de humor binnen het team een kanjer.

Thijs Zonneveld

Thijs Zonneveld

Renner

Wat mogen we nog over Thijs vertellen ? Alles is al vertelt of we moeten vertellen dat we rijk zijn met de mens Thijs Zonneveld die mooie prestaties voor ons team heeft neergezet. De nationale titel is voor ons team wel het mooiste wat je als team mag meemaken. Maar Thijs is ook een teamplayer en heeft grote waardering voor de prestaties van zijn teamgenoten. Kortom 2x Hoek van Holland - Den Helder op je palmares is for ever special exceptioneel.

Jim van den Berg

Jim van den Berg

Renner

Jim is nu voor het tweede jaar bij ons team en heeft als renner een imposante uitslagen lijst achter zijn naam. In binnen en buitenland reed Jim zijn koersen o.a. in Portugal, Taiwan. Nu werkt hij al jarenlang intensief met beloftevolle wielrenners bij Robic (eigen bedrijf in trainingsbegeleiding van wielrenners, red.) en helpt graag talent groeien,” In het weekend is het voor Jim plezier maken op het strand langs de vloedlijn om zijn ploeg van Theo Schilder proberen te helpen aan winst of mooie ereplaatsen.

Sybren Welling

Sybren Welling

Beachracer

Sybren Welling
De 23 jarige Groninger is verzot op beachracen en vond bij ons team de juiste sfeer en is zelf een constante factor voor het team.
Wij wensen onze nieuwkomer een een vet tof strandseizoen.

Jordy Buskermolen.

Jordy Buskermolen.

Beachracer

Ons nieuwe teamlid is Jordy Buskermolen.
Een echte Zuid-Hollander die gewend is aan wind andere barre weersomstandigheden.....en is bovendien een liefhebber van het strand.
kortom wij stellen u voor aan Jordy Buskermolen...

Hidde Bos

Hidde Bos

Beachracer

Ons nieuwe teamlid Hidde Bos.
Een echte Noord-Hollander uit Haarlem (ABN) die ook gewend is aan wind andere barre weersomstandigheden.....en is bovendien een liefhebber van rammen langs de vloedlijn.
Wij stellen u voor aan Hidde Bos ...

Jean Robert

Jean Robert

Chauffeur/Verzorger.

Jean is voor ons van onschatbare waarde. Hij is als nodig chauffeur, verzorger, waterdrager en nog veel meer. Mensen als Jean daar mag je je handen mee dicht knijpen.